Info‎ > ‎

Buitenschoolse kinderopvang


Voor- en naschoolse kinderopvang in de verschillende deelgemeenten van Lille wordt georganiseerd door vzw Landelijke Kinderopvang – Stekelbees. Inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang gebeurt via secretariaat Landelijke Kinderopvang. 
Het secretariaat is bereikbaar op maandag van 18:00-19:30 en donderdag van 9u-11u of op afspraak. U kan ook steeds een e-mail sturen. Nadia Den Auwer – Karen Hurkmans
Administratief centrum (1e verdieping boven politie)
Rechtestraat 59
2275   Lille
Tel. 014/63.15.25Praktische organisatie voor- en naschoolse kinderopvang in Het Trapleerke:

Voorschools:
Kinderen van alle leeftijden kunnen na reservatie, elke schooldag, terecht op de Toverbol vanaf 7u tot schooltijd. Zij worden te voet naar school gebracht. Er is dus geen voorschools toezicht op school voorzien.
 
Naschools:
Op maandag, dinsdag en donderdag blijven alle kinderen die reserveerden op het toezicht op school tot ten laatste 16u50. Dan vertrekken de nog aanwezige kinderen te voet naar de Toverbol. Vanaf 17u00 kunnen deze kinderen afgehaald worden op de Toverbol. Zodra de kinderen binnenkomen, worden zij geregistreerd en factureren wij ook de aanwezige periode.
Op vrijdag blijven alle kinderen die reserveerden op het toezicht op school tot ten laatste 16u20. Dan vertrekken de nog aanwezige kinderen te voet naar de Toverbol. Vanaf 16u30 kunnen deze kinderen afgehaald worden op de Toverbol. Zodra de kinderen binnenkomen, worden zij geregistreerd en factureren wij ook de aanwezige periode.
Op woensdag is er geen toezicht op school. Onze begeleiding haalt de kinderen die reserveerden te voet op bij de school en brengt hen naar de Toverbol, Gierlebaan 26 (Tel. 014/88 21 99)


Belangrijke data voor schooljaar 2019-2020 (reservatiedata en sluitingsdagen) en verdere informatie zijn terug te vinden op website Stekelbees.


http://extranet.landelijkekinderopvang.be/Default.aspx?tabid=10887&Ibo_Nr=116