Nieuws‎ > ‎

Sportdag - dinsdag 23 mei 2017

Geplaatst 19 mei 2017 03:10 door Christel Van Baelen
Op dinsdag 23 mei staat de sportdag op onze kalender. De oudste kleuters van juf Conny en juf An én de ganse lagere school trekken naar De Lilse Bergen. De jongste kleuters van juf Elien sporten op school. 

De leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar rijden met de fiets naar De Lilse Bergen. De andere leerlingen vertrekken vanaf 8.30 u met busvervoer. Het vervoer terug naar school is zo geregeld dat de laatste groep van tweede en derde leerjaar terug op school zal zijn rond 16 u.

De leerlingen worden in De Lilse Bergen ondergedompeld in het avontuur en kunnen hun energie de vrije loop laten. Ze zullen zich kunnen uitleven tijdens het ruime sportaanbod en op de verschillende speeltoestellen. Voor de 3e graad wordt ook het junior touwenparcours aangeboden. 

Voor het eigen aanbod van de kleuters dient geen bedrag betaald te worden. In de lagere school wordt € 8 gevraagd voor het aanbod van het 1e tot en met het 4e leerjaar, voor de sportactiviteiten van het 5e en 6e leerjaar wordt € 10 gevraagd. Dit bedrag wordt verrekend via de schoolrekening.

Wat moeten zij meenemen?
  • lunchpakket en drankje voor ’s middags – tussendoortje in rugzakje
  • geen zakgeld
  • aangepaste sportkledij - eventueel regenkledij
  • bij de kleuters: de juffen voorzien zonnemelk maar vragen indien mogelijk onze kleuters reeds thuis al een keertje in te smeren
  • voor de fietsers: fiets in orde, banden opgepompt, verkeersvestje