Nieuws‎ > ‎

Nieuwe directie Het Trapleerke - Christel Van Baelen

Geplaatst 16 jun. 2019 12:30 door Christel Van Baelen   [ 27 jun. 2019 00:41 bijgewerkt ]

Na acht boeiende en inspirerende jaren als directeur van Gemeenteschool Het Trapleerke zal directeur Gie Mertens vanaf volgend schooljaar een nieuwe professionele uitdaging aangaan. Hij start in september 2019 als praktijklector aan de lerarenopleiding van Thomas More Turnhout. 
Uiteraard is dit geen gemakkelijke beslissing geweest. Het Trapleerke als gemoedelijke dorpsschool, verlaat je niet zomaar. Het is dan ook geen keuze weg van iets maar naar iets. Het is de professionele uitdaging die maakt dat Gie deze kans dan ook met beide handen zal grijpen.

Christel Van Baelen -huidig directie van Gierle- zal vanaf volgend schooljaar Gie Mertens vervangen als waarnemend directeur in Het Trapleerke. 

Christel kiest voor onze gemeenteschool vanwege de kleinschaligheid, de gang waarin alle klassen bereikbaar zijn binnen een paar tientallen meters. Ondanks het nieuwe schoolgebouw in Gierle, kiest Christel voor één vestiging, voor een klein en behapbaar team. 

Gie heeft tijdens de voorbije samenwerking in de scholengemeenschap Christel leren kennen als een zeer betrokken, correcte en opgewekte collega. Er is dan ook alle vertrouwen dat Christel de ingeslagen weg van Het Trapleerke verder zal bewandelen met overtuigde en positieve tred.

We wensen Christel van harte welkom in Het Trapleerke! Stap per stap vooruit!