Nieuws‎ > ‎

Infoavond begin schooljaar - dinsdag 6 september 2016

Geplaatst 2 sep. 2016 05:04 door Christel Van Baelen   [ 2 sep. 2016 05:04 bijgewerkt ]

We nodigen u graag uit op ons eerste infomoment op dinsdag 6 september 2016 om 19.00u. We bundelen alle infoavonden van de verschillende klassen op een zelfde moment. Alle ouders van zowel lagere school als kleuterschool zijn samen welkom.

We starten met een gezamenlijk infomoment in de turnzaal. We overlopen de eerste afspraken op schoolniveau. Daarna nodigen we jullie uit voor een klasbezoek en de infoavond van het leerjaar van uw zoon of dochter. Daar krijgt u dan meer informatie over de klasafspraken, de weekplanning, de methodes en de hulpmiddelen die in de klassen worden gebruikt,.
De klasleerkracht bundelt de belangrijkste klasafspraken zodat ook ouders die niet aanwezig konden zijn een duidelijk overzicht hebben.
U kan dan na het klassikaal infomoment bij een kopje koffie bijpraten met de andere ouders en mogelijk andere klasleerkrachten aanspreken. We weten immers dat ouders met meerdere kinderen op onze school niet voor ieder kind bij het infomoment per klas aanwezig kunnen zijn.

We maken er een gezellige en vooral leerrijke infoavond van!